external image logo_dk3.gif

Artikel nummer 1

http://politiken.dk/erhverv/ECE1794084/koebenhavns-lufthavn-saelger-newcastle-airport-aktier/
"Københavns Lufthavn sælger Newcastle Airport aktier"
Artiklen blev skrevet d. 26 Oktober 2012, hvor det er vigtigt at se på, at de skriver inde på deres hjemmeside, at deres mission er at investere i Newcastle airport, hvor de ejer 49%. De har siden 2001 investeret i Newcastle Airport.
Det kan evt. betyde at det kommende tal for Newcastle Airport ikke ser lovende ud på grund af finanskrisen i 2008, som stadig sætter sit præg rundt omkring.

Artikel nummer 2

http://ekstrabladet.dk/ferie/danmark/article1471569.ece
"Københavns lufthavn som app"
Artiklen blev skrevet d. 16 December 2010, hvor jeg finder det vigtigt at de gør dette, ikke lige frem for at skabe en masse nye kunder, men for at holde på de passagerer der kommer hver dag, eller flere gange om måneden. For en hver virksomhed bliver nødt til en gang imellem at følge med teknologisk. Nu hvor man kan have sin billet over mobilen, og følge sin plan og andre diverse ting som man kan over sin smartphone.
Smartphones er et kæmpe hit siden den dag de udkom, og største delen har enten end HTC eller en iphone, derfor synes jeg det er et vigtigt træk for det er bleven en slags norm at have internet og mobil som en del af sin hverdag, dette gør så rejsen lettere for mange rejsende.