Rockwool International A/S er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1909, som Korsør Stenforretning af Henrik Johan Henriksen og Valdemar Kähler. I 1972 overtog I/S Kähler & CO det fulde ansvar for virksomheden. I 1976 ændrede man virksomheds navnet fra I/S Kähler & CO til det navn som man kender i dag, nemlig Rockwool International A/S.


Rockwool er en koncern, med en masse datterselskaber rundt omkring i hele verdenen. Rockwool har produktions afdelinger i Danmark,men I Danmark er hovedkontoret også beliggende i Hedehusene.

Ejerformen i Rockwool er et aktieselskab og Rockwool er noteret på NASDAQ OMX Nordic Exchange i København. Bestyrelsesformanden for Rockwool er Tom Kähler som også tidligere har været koncernchef i Rockwool. Den nuværende koncernchef for Rockwool er Eelco van Hee


Rockwool er en produktionsvirksomhed, der producerer deres egne vare. Rockwool koncernen er en global virksomhed og er blandt, verdens førende indenfor isloeringsindustrien. Foruden isolering, har virksomheden også andre produkter som akustiklofter, facadebeklædning. Rockwool er også en stærk medspiller, når det drejer sig om innovative produkter og systemer baseret på stenuld. Virksomheden skaber grønne løsninger til gartneribranchen, effektiv isolering til procesindustrien, og marine og offshore, samt støj og vibrations systemter til moderne infrastruktur.

Udover virksomhedens kerneforretning har virksomheden også en del andre virksomheder i virksomheden:


Rockfon
Rockfon

Rockpanel
Rockpanel

Rockdelta
Rockdelta
Grodan
Grodan

Lapinus
Lapinus


external image about_rockwool.gifKoncernen er stærk repræsenteret i hele verdenen, virksomheden er tilstede i mere end 40 lande. Virksomheden har over 9.300 ansatte i koncernen. Virksomhedens primær drift foregår i Europa, men virksomheden er ved at udvide deres produktion, salgs og service aktiviteter til Nord og Sydamerika, og Asien, det betyder at virksomheden produkter og systemer når ud til de fleste verdenshjørner.


I 2011, havde virksomheden en omsætning på 13.748 mio. DKK, og et årets resultat på 623 mio. DKK. Mens virksomhedens egenkapital var på 8.365 mio. DKK.


Mission

Rockwool koncernen proaktivt udvikler, producerer og markedsfører rentable stenuldsprodukter og tilsluttede produkter, systemer og tjenester:

  • Vores forretning adfærd er styret af vores kerneværdier ærlighed, ansvarlighed, effektivitet, lidenskab og iværksætteri


  • Inden for vores bygning relaterede aktiviteter vi er førende på innovative produkter og systemer, partnerskaber og tjenester - alle bliver understøttet af vores unikke ekspertise inden for områderne energieffektivitet, sikkerhed, bæredygtighed og komfort i bygninger


  • Vores non-building aktiviteter er ligeledes karakteriseret ved at være rentabel og give et positivt bidrag til verden og dens indbyggerVærdier

external image verdi_blomst_rockwool_dk.gif
  • Ærlighed

Vi er ærlige ved at være tro mod os selv og nærme vores omgivelser på samme måde af hensyn til koncernen. Vi holder et vågent øje med at opdage vanskeligheder.


  • Reponsibility

Vi er ansvarlige, når de handler med respekt for af hensyn til alle vores interessenter. Vi er til enhver tid ansvarlige for vores handlinger bevidste om, at vi er ambassadører for Rockwool koncernen og repræsentanter for dens brandets værdier.


  • Effektivitet

Vi er effektive ved at tage den nødvendige tid til at gøre vores hjemmearbejde ordentligt så grundig forberedelse tager os et stort skridt mod vores mål. Når afgørelsen er truffet, vi udfører hurtigt under mottoet "gør, ikke undskylde" og kommunikere præcist.


  • Passion

Vi brænder ved at tro og tage stolthed i det, vi gør. Vi påvirker vores omgivelser såvel internt som eksternt med energi, viser vi bekymrer os om vores arbejde, kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

  • Iværksætteri

Vi er iværksættere ved konstant at søge nye muligheder og måder at forbedre og lykkes. Vi opfordrer hinanden i alle dele af organisationen til at udvikle nye ideer og udnytte dem. Vi accepterer, at fejl kan ske.Oplysninger om virksomheden:


Virksomhedsoversigt.jpg
Tilbage til forsiden Næste