Her kommer en forklaring på økonomiske forhold:

Et lands økonomiske forhold er et af de vigtigste forhold, fordi det har stor betydning for forbrugernes købelyst.
Finanskrisen som startede i 2008 har påvirket eller påvirker stadig langt de fleste virksomheder.
- Danmark oplevede under denne krise kraftige fald på boligmarkedet, flere bankkrak samt virksomheder som gik konkurs.

Hvis der kommer en økonomisk krise til et land - rammer det først købet af dyre forbrugsgoder først. De første ting som man kan se, at der bliver påvirket er sommerhuse, parcelhuse og i det hele taget går salget af lukusbetonede varer ned! Hvis krisen er meget alvorlig vil det også påvirke ting som forbruget af almindelige og knap så dyre produkter, for eksempel mad og tøj.

Det er for virksomheder vigtigt at finde ud af hvor mange penge en familie har til rådighed til forbrug, vel og mærke når de har betalt deres skat. Ved de det, kan de sælge deres produkter til en pris som henvender sig mere til den enkelte familie.PENGEO~1.JPG


Godt link som forklarer den økonomiske krise som startede i 2008:
http://da.wikipedia.org/wiki/%C3%98konomisk_krise_i_2008
Dansk økonomi er i recession - Artikel:
http://politiken.dk/erhverv/ECE1296184/dansk-oekonomi-er-i-recession/
USA rejser sig og Europa bliver liggende, BØRSEN video:
http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/223876/investor_1000_usa_rejser_sig_og_europa_bliver_liggende.html
BNP_Danmark.jpg

BNP er et mål for værditilvæksten i produktionen i et land. Det er basisværditilvæksten + indirekte skatter og afgifter.

LE: Læs lige korrektur på det, I har skrevet (1 skriver og resten læser det igennem og retter/forbedrer). Sæt links ind til kilder, hvor vi finder info om økonomien (herunder generelt og disponibel indkomst mv.). Sæt fotos/klip/videos - grafer og tabeller ind. Sæt eksempler ind. Tal om muligheder og trusler. Find artikler på Infomedia og lignende og læg ind. 19.01.12 Der er stadig ikke læst korrektur. Hvor finder vi data om disponibel indkomst mv.? Klip fra Børsen TV kunne I sætte ind. Det er jo ikke kun efterspørgslen, der påvirkes, men også lånemuligheder mv.

De seje: lidt grammatiske fejl der skal rettes, ellers meget fin.